SUV Hunter Pickup Patriot Специализирани Автомобили Комерсиални Profi Classic Специализирани Автомобили Пазаруване Финансови услуги Поръчка на автомобил След покупка Поддръжка Сервизни центрове Ръководство на собственика За компанията Относно УАЗ Контанкти
Брошура Поръчай сега
ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА РАБОТА
РАБОТА
За важната работа ти трябва асистент на който можеш да разчиташ. УАЗ Pickup комбинирайки в себе си надеждност и сигурност с простор и практичност, е точно такъв асистент.
КОНСТРУКЦИЯ
Имате нужда да доставите бързо тежки строителни материали? УАЗ Pickup е перфектното решение: просторна товарна платформа с падаща врата и легендарни офроуд възможности при всякакви условия.
И ПРИКЛЮЧЕНИЯ
РИБОЛОВ
За да достигнете най-добрите риболовни места ви трябва истинска офроуд машина. Всичките ви риболовни принадлежности, надуваема лодка и улова ви, лесно ще се поберат в товарното отделение на УАЗ Pickup и кабината ви ще остане защитена.
ЛОВ
УАЗ Pickup ще ви е от помощ в ловът! Можете да вземете всичко със себе си! Просторното изолирано отделение лесно може да приюти вашата екипировка, палатка и куче.
ДЕСТИНАЦИЯ ПО
ВАШ ИЗБОР
УАЗ Pickup е направен да бъде по-стабилен с увеличеното междуосие, а голямото отстояние от пътя го прави истински офроуд автомобил. Важно е обаче да запомните, че УАЗ Pickup е с конструкция тип купе-върху-шаси. Здравото шаси тип стълба предпазва купето както от удари така и от усукващи и опъващи натоварвания при шофиране на сурови терени, теглене на тежко ремарке или аварирал автомобил. Този дизайн спомага за удължаване живота на автомобила дори и при най-екстремните условия.
ОСОБЕНОСТИ НА ШАСИТО
FRAME DESIGN
  1. Защита от удари
  2. Защита от усукващи натоварвания
  3. Защита от опъващи натоварвания
  4. Пропорционално разпределение на натоварването
  5. Разширява възможностите на автомобила
Екстериор
Интериор
Двигател
Аксесоари
Характеристики