SUV Hunter Pickup Patriot Специализирани Автомобили Комерсиални Profi Classic Специализирани Автомобили Пазаруване Финансови услуги Поръчка на автомобил След покупка Поддръжка Сервизни центрове Ръководство на собственика За компанията Относно УАЗ Контанкти
Брошура Поръчай сега
ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА РАБОТА
В ГРАДЪТ
Тесни пътища и широки булеварди, задръствания и неопитни шофьори, усложнено паркиране в търговските центрове и изненадващи маневри на пътя, без значение какво ви е подготвил градът, вашият УАЗ Patriot винаги ще е във вихъра си.
НА ПЪТЯ
Когато шофирате вашият УАЗ Patriot, дългото пътуване се превръща в очарователно и комфортно пътешествие през най-живописните места.
И ПРИКЛЮЧЕНИЯ
ОФРОУД
Метеорологичните условия и състоянието на черните пътища до голяма степен определят проходимостта на пътя. Въпреки това, за УАЗ Patriot, тези неща нямат значение, защото ще ви заведе до вашата дестинация при всякакви условия.
ТЕЖЪК ОФРОУД
Шофирането офроуд често пъти е запомнящо се приключение, но не всички автомобили могат да се справят с него. УАЗ Patriot е знаменит покорител на офроуда. С него винаги ще се чувствате уверени в способностите си.
ШАСИ ЗА ОФРОУД
УАЗ Patriot е прочут със своята ненандмината проходимост. Заедно с високите брони и стабилно високото отстояние на осите от земята, е важно да знаете, че УАЗ Patriot е завършен офроуд автомобил. Здравото шаси предпазва купето на автомобила от удари, натоварвания на усукване и опън, срещани при шофиране на суров терен, или при теглене на тежко ремарке и аварирал автомобил. Този дизайн спомага за удължаване живота на автомобила дори и при най-екстремните условия.
ОСОБЕНОСТИ НА ШАСИТО
FRAME DESIGN
  1. Защита от удари
  2. Защита от усукващи натоварвания
  3. Защита от опъващи натоварвания
  4. Пропорционално разпределение на натоварването
  5. Разширява възможностите на автомобила
Екстериор
Интериор
УВЕРЕНОСТ
Специални автомобили
Двигател
Аксесоари
Характеристики